Vaskeritek

Menu

MobilePay betalingssystem

MobilePay betalingssystem til vaskemaskine

Betal med din mobil med et simpelt og billigt betalingssystem

Med et MobilePay betalingssystem i form af en lille interface-box monteret i maskinen og en app, som kan downloades til både iPhone og Android smartphones, kan du nu nemt modtage betaling for vaskemaskinerne i dit vaskeri, i dit Solcenter eller for dine bade faciliteter, for bare at nævne nogle få eksempler. MobilePay Betalingssystemet kan bruges til, hvad som helst, så længe det er muligt, at kontrollere maskinen/apparatet (kontakt os, hvis du er i tvivl) . Det kræver blot en erhvervs-MobilePay konto og et abonnement på betalingssystem-appen. 

Interfaceboxen, er billigere end den billigste møntbox på markedet og så slipper du for at håndtere kontanter eller poletter.

Med et sådanne betalingssystem, vil der stort set ikke være noget behov for administration af nogen art. Indtægterne tikker bare ind på MobilePay kontoen og du er ikke nødtil, at bruge tid på, at modtage betaling og loade indbetalinger på kort eller tømme og optælle møntboxe osv.

For kunderne/brugerne vil, det være super nemt, at bruge, hvis de har en smartphone ved hånden. Der vil ikke være behov for, at logge ind nogen steder eller afgive personlige oplysninger.

Vaskeritek tilbyder, selvfølgelig montage af systemet til  alle slags maskiner (hvor det er teknisk muligt).

Kontakt os med spørgsmål, eller for et uforpligtende tilbud

Del denne side med dem du kender

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

......Og en lille "syntes godt om" ..tak 🙂

Scroll til toppen