Grandimpianti SemiPro GD6 ( ASKO TDC112 )

Semiprofessionel tørretumbler med kapacitet 7 kg

kvalitets tørretumbler

Alsidig og brugervenlig kvalitets tørretumbler

GD6 tørretumbleren ( ASKO TDC112 ) er den ideelle løsning til alle dem, der har brug for professionel kvalitet, men har ikke en betydelige mængder tøj som skal vaskes. Denne lille semiprofessionelle kvalitets tørretumbler giver stor fleksibilitet takket være tilstedeværelsen af 7 automatiske forudindstillede programmer og med en størrelse, i husholdningsdimensioner og evnen til at tørre op til 7 kg pr. Cyklus .. Denne tumbler er tested til 15.000 drifttimer. Tumbleren er udstyret med restfugtighedssensorer, der fortæller maskinen, hvornår tøjet er tørt, så den stopper automatisk. Lugen kan vendes, så den åbner enten fra venstre eller højre. Beslag til montage oven på Grandimpianti GH6 (Asko WMC64) vaskemaskinen, kan tilkøbes. Tumbleren fås som kondens- eller aftræks-tumbler.

én robust motor

For at sikre at remmen kører præcist, som den skal, og at belastningen af de andre vedrørende komponenter minimeres, bruger GD6 et én kulfri induktiv motor med kugle- lejestramrulle. Dette sikrer mindre slid i en allerede robust motor.

Stort og effektivt fnugfilter

Et stort og effektivt fnugfilter giver et bedre luft-flow gennem maskinen og sikrer en mere økonomisk og kortere tørringsproces. GD6 fnugfiltre er lette at rense, da de kan tages helt ud og rengøres.

Besøg os på facebook

Læs GD6 produktbladet online eller download

Del denne side med dem du kender

......Og en lille "syntes godt om" ..tak 🙂

Tekniske specifikationer

Egenskab Værdi
Produkt Navn Grandimpianti GD6
Netto Vægt 39 kg
Lågeåbning 307 mm
Bredde 59,5 cm
Dybde 58,5 cm
Højde 85 cm
Kapacitet fyldningsforhold 1:20 6 kg
Tromle volumen (dm3) 112
Støjniveau (dB) <52 dB
Betalingssystem Alle typer eksterne systemer

Se også Grandimpianti GDC201 SmallPro (primus tumbler)