HeaderImage

Om Vaskeritek

Mange års erfaring

Vaskeritek er stiftet og drevet af teknikere med solide el-tekniske uddannelser og mange års erfaringen med reparation og service på alle typer og fabrikater af professionelle vaskerimaskiner. Det giver en solid erfaring, som vi bruger på dit projekt.

Hurtig, effektiv og professionel Service

Et lille men effektivt team af serviceteknikere giver dig markedets hurtigste responstid på serviceudkald. Vi reparerer alle fabrikater og typer af vaskerimaskiner og tilbyder flere forskellige niveauer af serviceaftaler.

Vi har de nødvendige kompetencer

Hos Vaskeritek finder du kompetencer, omkring alt vedrørende dit vaskeri- fra rådgivning til innovative vaskerimaskiner, samt udstyr og tilbehør. Vi kan hjælpe dig med det hele – og efterkomme dit behov!

Alle kunder er vigtige

Alle kunder er lige vigtige for Vaskeritek. Om man har et lille vaskeri med 1 maskine eller et stort med 20 maskiner, bliver man behandlet godt og professionelt. Vi prioterer ikke nogle kunder frem for andre, som de fleste konkurrende virksomheder gør, pga. størrelse. Det er en princip-sag for os! Akutte opgaver prioteres over opgaver, som ikke, vurderes helt så vigtige.

Hvad kan, vil og må Vaskeritek?

tcd

Thomas Dichow
Industri-elektriker
Ejer af Vaskeritek / Teknikker / Webmaster og Alt-mulig-mand